A nyakbaakasztóval rendszerezetté teheti az életét

Bizonyára Önt is érintette már az élete során az a szerencsétlenség, amikor a táskájában hiábavalóan matatva kereste a kulcsokat, de mégsem találta. Ilyenkor persze jól jönne egy olyan eszköz, aminek a segítségével könnyen és gyorsan megtalálhatja a keresett kulcsokat, a nyakbaakasztó pedig remek lehetőséget ad erre.

Ha Ön cégvezető, az évi reklámajándék ötletnek is egyaránt remekül beillő nyakbaakasztó lehet a tökéletes megoldás arra nézve, hogyan lephetné meg a hűséges és megbízható alkalmazottait vagy az ügyfeleit.

A nyakbaakasztó azon ajándéktárgyak közé tartozik, amelyeket szezontól és alkalomtól függetlenül adhatunk a másiknak, hiszen annak bizonyított hasznossága és praktikussága bármikor jól jöhet.

A kulcsos példán túl, a nyakbaakasztó pompásan alkalmazható névjegy tárolására is, így egy-egy konferencia vagy tárgyalás kapcsán egyszerűen informálhatjuk a társainkat a nevünkről, beosztásunkról és egyéb céges tudnivalókról is. Válogasson kedvére a különféle színek és a formavilág között!

Print Friendly, PDF & Email