Az üzemi elsősegély doboz hű társa a bajban

A világ műszaki fejlődése, valamint az egyre szűkösebb munkai határidők befolyására az élet eszeveszettül felgyorsult, ebből kifolyólag számottevően nagy stressz-faktor, illetve munkabaleset generálódik.

Minden munkáltatót törvény kötelez az üzemi elsősegély doboz beszerzésére, ami a munka jellegétől, a gyártási folyamatok veszélyességétől, illetve az alkalmazottak számától függően, négy kategóriába sorolható.

Az első üzemi elsősegély doboz csupán azoknak a vállalatoknak elegendő, amelyek maximum 30 főt foglalkoztatnak, ezzel szemben a második kategóriás mentőládák már egészen 50 főig kiterjedő termékkel vannak ellátva.

Közepes és nagyobb vállalatok esetében a hármas, illetve a négyes kategória csomag-összeállításai jöhetnek csupán szóba, amelyek 51-től 100-ig, illetve 101-től egészen 200 főig felelnek meg. Vállalatunk kizárólag az érvényben lévő szabvány által előírt termékeket és csomagolást forgalmazza a megrendelőnek, de a standard dobozok mellett, néhány egyedi üzemi elsősegély doboz kiválasztására is lehetősége nyílik.

Print Friendly, PDF & Email