Bukó nyíló ablak hasznos funkciókkal

A jó minőségű műanyag ablakok nemcsak azért kiválóak, mert a gyártás során első osztályú anyagokat használtak fel. A bukó nyíló ablak mechanikája talán a legpraktikusabbnak számít az összes változat közül.

Egy 4 állású kilinccsel van felszerelve. Ha vízszintesen áll, akkor az ablakszárnyat ki lehet nyitni hagyományos módon. Ez általában befelé szokott nyílni, de az igényeknek megfelelően a másik irányba is megoldható. A bukó nyíló ablak kilincsét 45 fokban felfelé fordítva a résszellőztető funkcióját lehet használni. Praktikus megoldás a helytakarékosság miatt. A szellőztetés miatt nem kell egész idő alatt tárva-nyitva hagyni.

Függőlegesen felfelé fordítva, a bukó funkció érhető el, míg a függőlegesen lefelé fordított kilinccsel bezárhatjuk a nyílászárót.

A bukó nyíló ablak esetében érdemes figyelembe venni a méreteket. Akkor garantálható a mechanizmus hosszú élettartama, hogyha a szélessége kisebb a magasságánál. Így biztosan éveken keresztül tökéletesen fog záródni, mivel hibás működés gátló vasalattal van ellátva minden modell.

Print Friendly, PDF & Email