A nyergesvontató szállítás bárkinek elérhető

A lerobbant nehéz járművek elszállítása mindig nagy feladatot jelentett és eddig segítség nélkül nem nagyon lehetett kivitelezni. Azonban a nyergesvontató szállítás egyszerűbbé vált a bérelhető, korszerű trélerekkel. Nagy a teherbírásuk, ezért szinte kivétel nélkül szállíthatóvá váltak a nehézgépek.

A szállítmány elhelyezése sem lesz túl nehéz feladat, hiszen a csörlő elbír több mint kilenc tonnát. Ez éppen elég húzóerő ahhoz, hogy a nyergesvontató szállítás minden gond nélkül megtörténjen.

Hogyha ott maradunk az út szélén, mert valamilyen meghibásodás miatt a jármű már nem fog tovább haladni, akkor előfordulhat, hogy nincs kihez segítségért fordulnunk, ezért a nyergesvontató szállítás lesz az, ami gazdaságosabb megoldás még az autómentésnél is.

Egy 14 tonnás jármű szállítása sem jelent gondot ezeknek a nagy teherbírású mélybölcsős pótkocsiknak. Hogyha személyesen szeretnénk megtekinteni a pótkocsikat, akkor azt megtehetjük a telephelyen. A nyergesvontató szállítás vitathatatlanul gazdaságos, amivel a saját kezünkbe vehetjük a probléma megoldását.

Print Friendly, PDF & Email