A Dr. Hummel gél útvonala

A szervezet méregtelenítésére nagyon sok módszer ismeretes, hiszen ennek fontosságával egyre többen vannak tisztában. Ugyanakkor nem elég a tisztítókúra, fontos a rostokban gazdag táplálkozás is a szervezet számára, amit a Dr. Hummel gél fogyasztásával biztosíthatunk.

A gyümölcsökben, zöldségekben található rostok tisztítják a bélfalakat a lerakódásoktól, lehetővé téve így a tápanyagok megfelelő felszívódását. Azonban nem mindig lehet a rostokban gazdag élelmiszereket megfelelő mennyiségben fogyasztani, ezért a Dr. Hummel gél tökéletes választás lehet mindezek pótlására.

Útvonala a gyomron keresztül, a vékonybélen át, a vastagbélig vezet, miközben folyamatosan takarítja ezeket a szakaszokat a régi lerakódásoktól. A Dr. Hummel gél fogyasztásával a koleszterin és a cukorszint is normalizálódhat a szervezetben.

A bélflóra egészségesebbé válhat, ami által az immunrendszer is erősödhet. A Dr. Hummel gél a mikrorostokon kívül, többféle baktériumot és élesztőgombát is tartalmaz, amelyek szintén nagyon hasznosak az emberi test számára.

Print Friendly, PDF & Email
Cimkék: