A klíma sokoldalú pozitívumai

A légkondicionáló az egyik legbiztosabb módja annak, hogy a kinti forróságot egyszerűen el lehessen felejteni. Sőt, egy márkás klíma a kánikulát is meg tudja szüntetni, de természetesen csak akkor, ha bizonyos funkciókkal rendelkezik. Szeretnénk most bemutatni azokat a tulajdonságokat, amelyekkel egy csúcstechnológiás klímának rendelkeznie kell.

Az egyik ilyen a könnyen használható automata kapcsolórendszer. Abban az esetben, amikor a beállított hőfok és a mért hőmérséklet között három Celsius fok fölötti különbség lép fel, a berendezés átkapcsol fűtésre vagy hűtésre, attól függően, hogy épp mire van szükség. Ezzel a helyiség konstans módon megtarthatja a kellemes hőmérsékletszintet.

Az sem árt, ha a profi szerkezet „Hot Start” üzemmóddal is rendelkezik. Ez csupán annyit jelent, hogy a fűtési ciklus után akkor kezd el működni a beltéri ventilátor, amikor már a hőcserélő teljes mértékben elérte az optimális hőfokot. Ezeket a jellegzetességeket nem érdemes félvállról venni a klíma tökéletességének elérése érdekében.

Cimkék:  ,