A nemi vágy fokozása gyakran a nőknél is szükséges

A nemi vágy fokozása, természetes hatóanyagokkal

Idővel még a legnagyobb lánggal lobogó tűz is csillapodik, így a legtöbb párkapcsolatban is csökken az izzás az idő múlásával. Mivel a hosszú, kiegyensúlyozott házasság titka a másik iránti érdeklődés fenntartása, ezért időnként szükségessé válhat a nemi vágy fokozása.

Hiánya a férfiaknál sokkal látványosabb, ez azonban nem jelenti azt, hogy a nők ne küzdenének hasonló problémákkal, amit esetükben valamilyen fizikai vagy lelki ok vált ki.

A libidó csökkenését okozhatja többek között pajzsmirigy rendellenesség, nem megfelelő hormonszint, de krónikus fáradtság is. Amennyiben a probléma forrása lelki eredetű, sokszor egy kiadós beszélgetés, a gondok tisztázása elegendő a nemi vágy fokozásához, azonban néha ez kevésnek bizonyul.

Ilyenkor érdemes kipróbálni olyan étrend kiegészítőket, mint például a gyógynövényekből előállított Elixir, ami természetes összetételének köszönhetően mentes a mellékhatásoktól és ugyanolyan eredményes a nemi vágy fokozásában, mint az uraknak kifejlesztett potencianövelők.

Print Friendly, PDF & Email