Kategória Autóbérlés

Soha nem volt ilyen olcsó a teherautó bérlés

Mindnyájunk életében eljöhet az idő, amikor nagyobb mennyiségű dolgot kell egyik helyről a másikra szállítanunk. Lehet az költözés, utazás vagy bármilyen más alkalom. Ilyen alkalmakkor a teherautó bérlés az a megoldás, ami nemcsak kézenfekvő, de a lehető legolcsóbb és gyorsabb is egyben.

Régebben ez egy bonyolult, sok utána járását igénylő feladat lehetett, ami ráadásul nem is volt olcsó. Az internet korában azonban a teherautó bérlés csupán egy kattintás és az is elmúlt, amikor a szállító vagy autót bérbe adó cégek az egekbe verték fel az árakat, ráadásul könyörögni kellett nekik a szabad autóért.

Olvasd Tovább

Autóbérlés Magyarországon

Autóbérlés Magyarországon

Személygépkocsi bérlésénél egy általános szerződést köt a két fél, a bérlő és a bérbeadó. Magyarországon, a bérlőnek érvényes vezetői engedéllyel kell rendelkeznie, valamint be kell töltse a 21. életévét. Legalább egy éve érvényes személyi igazolványt vagy útlevelet kell továbbá felmutatnia. Az autóbérlés feltételeihez tartozik a bérleti díj meghatározása is. A minimális bérleti időtartam rendszerint egy nap, vagyis 24 óra. A díj általában tartalmazza a kötelező biztosítás költségeit, az autópálya használatot, olajcserét, karbantartási költségeket, valamint egy csereautó szolgáltatást. Igény esetén természetesen, éjjel-nappal hívható segélyszolgálatot is lehet kérni.

Olvasd Tovább

Miért jó a limuzin bérlés?

Ha valaki egy nagyobb eseményen jelenik meg, vagy egy nagyobb rendezvényre készül, akkor általában elegánsan szeretne megjelenni. Az elegáns megjelenés része nemcsak a ruha, vagy a cipő lehet, hanem az autó is. A limuzin bérlés kedvező ajánlatban található meg, ami biztosan sokak érdeklődését felkelti majd. Ezek az autók igazán elegáns belsővel és külsővel rendelkeznek, így biztosan sokak tetszését elnyerik majd. Érdemes megnézni az autó választékot a limuzin bérlés előtt, hiszen számos márkában megtalálhatóak a limuzinok,

Olvasd Tovább

Cadillac bérlés a nagy napra

Az esküvő olyan esemény minden pár életében, mely életre szóló élményt jelent. Ahhoz azonban, hogy a nagy nap valóban tökéletesen sikerüljön, rendkívül fontos, hogy a szervezés során minden apró részletre odafigyeljen. Nem csak a menü összeállítása, a zenekar kiválasztása, a teríték és a meghívók lényegesek, hanem az esetleges autóbérlés is nagymértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy valóban minden tökéletes legyen. A területen tevékenykedő cégek széles gépjárműkínálattal állnak az érdeklődők rendelkezésére, s az egyik leggyakrabban keresett márka a Cadillac. Maga az autógyártó cég 1902 óta van jelen a piacon, ám néhány év után a General Motors tulajdonába került, s azóta is ez birtokolja a Cadillac márkanevet. Ez az autó igazi prémium minőségként van jelen a piacon, s remek választásnak bizonyul egyes alkalmakra, többek között például esküvőre.
Ha rendelkeznek is egy vagy több gépjárművel a családban, akkor is érdemes elgondolkodni az autóbérlés lehetőségén esküvő esetén. Természetes, hogy ezt a napot mindenki különlegesként szeretné megélni, s ha ehhez egy egyedi autó szükséges, akkor bizony célszerű az autóbérlés mellett dönteni. Ha még nem tudja, milyen márka is lenne megfelelő, akkor tájékozódjon a szolgáltatóknál, és a luxuskategóriás autók között a Cadillec egyes típusait is bizonyára megtalálja majd.

Olvasd Tovább