Az IP TV új szintre emelte a televíziózás élményeket

A modernizációnak köszönhetően olyan tévézési lehetőségek, megoldások láttak napvilágot, amelyek teljes mértékben csúcstechnológiával rendelkeznek. Az IP TV nevű funkció is idetartozik, aminek a pozitív előnyeit csak kevesen ismerik. Azonban, most betekintést lehet nyerni a tévézés új, modern aspektusába.

Ez a fogalom nem más, mint egy digitális jellegű tévé szolgáltatás, amelyik az internetre vagy éppen a helyi hálózatra alapszik, az IP szabvány alkalmazás segítségével. Egyik hatalmas előnye, hogy ez a megoldás biztosítani tudja a kétirányú kommunikációt, aminek köszönhetően a felhasználók a megszokott tévével kapcsolatos lehetőségek mellett, rengeteg egyéb szolgáltatást is igénybe vehetnek.

Kétségtelen, hogy az IP TV új szintre emelte a tévézési megoldásokat, hiszen ez az opció igazán egyedülálló és csúcstechnológiás. Hazánkban temérdek cég biztosíthatja ezt a lehetőséget és ezek közül élen jár az Invitel. Az általuk kínált IP TV szolgáltatásról a http://www.invitel.hu/lakossagi/iptv-invitv weblapon lehet többet megtudni.

Cimkék:  ,