Az OKJ Oktató Központ személy és vagyonőr képzése

A személy és vagyonőri képzéssel rendelkező személyeket számos helyre és pozícióba keresnek, mivel a mai világban egyre több az őrizni kívánt érték és személy. A www.okjoktatokozpont.hu/szemely-es-vagyonor-tanfolyam/ által az OKJ Oktatóközpont ez irányú tanfolyamairól szerezhet információt.

Az OKJ Oktatóközpont biztosította tanfolyam az Országos Rendőr- Főkapitányság Rendészeti Szervek Kiképző Központjával együttműködve lett kialakítva, így garantált a minőségi és magas színvonalú képzés.

Ha nincs teljesen tisztában a személy és vagyonőri szakma jelentésével, vagy azzal, hogy milyen területeken helyezkedhet el, ha ilyen képesítést szerez, a www.okjoktatokozpont.hu/szemely-es-vagyonor-tanfolyam/ ebben is a segítségére lehet.

Amennyiben úgy érzi ez az Ön útja és megfelel a jelentkezés előfeltételeinek, akkor iratkozzon fel bátran a tanfolyamra! A neve, telefonszáma, e-mail címe és a legközelebbi központ kiválasztásával azonnal jelezheti részvételi szándékát a www.okjoktatokozpont.hu/szemely-es-vagyonor-tanfolyam/ kattintva.