Kategória Autóbusz

A következő járatunk: Stuttgart Budapest

Szeretnénk a figyelmébe ajánlani az Eutaxi gyors és kényelmes szolgáltatásait. Amennyiben egy Stuttgart Budapest buszjáraton gondolkodik, nem kell máshová mennie, hiszen nálunk már online is lefoglalhatja a jegyét, és biztonságban megérkezhet a célhoz.

Cégünk igyekezett úgy kialakítani a németországi járatait, hogy igazodjanak az utasok igényeihez. Amennyiben Ön gyakran jár külföldön, de már unja a hosszadalmas és kényelmetlen buszozást, ideje valami jobbra váltani! Keressen minket az interneten és győződjön meg arról, hogy például egy Stuttgart Budapest útvonalon most nagyon jó áron közlekedhet.

Olvasd Tovább

Autóbusz bérlése magáncélra

Buszt már bérelni is lehet, ami egyre népszerűbb szolgáltatássá válik hazánkban is. Nemzetközi és belföldi utak szervezésénél nagyon fontos kiegészítője egy jól felszerelt, minőségileg kivételes jármű. A kölcsönzés mellett, a személyek utaztatása csakis megbízható sofőr kíséretében történhet. Szakmai utak, kirándulások, munkásjáratok és egyéb rendezvények esetében is elképzelhető az autóbusz bérlése. Üzembiztos járművekre lehet számítani, amelyeket folyamatosan szervizelnek a szakemberek. Az autóbusz biztonsági övvel felszerelt. Természetesen van benne navigációs rendszer is, DVD lejátszó, hűtő és légkondicionáló berendezés is. Az autóbusz egyéb kényelmi szolgáltatásokkal is rendelkezik.

Olvasd Tovább

Jól kiépített autóbusz hálózatok

A közösségi közlekedés mindazon utazásokat összesíti, amikor az utasok nem saját járművel közlekednek. A tömegközlekedés egyik alappillére a busz, de ugyanolyan fontos a villamos, metró, trolibusz vagy a vasút. Ezeket az eszközöket bárki használhatja. A buszok igen fontos szerepet töltenek be egy helyiség életében. Magyarországon több mint kétszáz járat üzemel naponta. A megfelelően kiépített autóbusz hálózat hatékonyabbá teszi az egész forgalmat.

Olvasd Tovább