Kategória Egészség

A méhpempő a fiatalság forrása

Méhpempő

Hallott már az életelixírről, ami egyenesen a fiatalság forrása? Most nem arról a típusról van szó, amelyik a filmekben szerepel, hanem egy, a valódi életben is létező dologról. Ez pedig a méhpempő és a belőle készült termékek, amelyeket széles körben alkalmaznak mind a gyógyászatban, mind a szépségiparban. A tiszta méhpempő kizárólag a királynő tápláléka, aminek köszönhetően sokkal tovább él és jóval nagyobbra nő, mint a herék, amelyek kizárólag virágporral és méhkenyérrel táplálkoznak.

Olvasd Tovább

Fog implantátum, ha már minden kötél szakad

A fogak az emberi szervezet fontos részei, funkcionális és esztétikai szempontból egyaránt. A két tulajdonság szinte elválaszthatatlan, mivel csak a szép fog egészséges, és csak az egészséges fog működik megfelelően.

A károsodásuk lehet kismértékű, mint a kezdődő szuvasodás, amire megoldás lehet a fogtömés, de szélsőséges esetben előfordulhat olyan mértékű probléma, amire csak a fog implantátum jelent gyógyírt. A fogaink belsejében idegek és erek húzódnak, amit a zománccal borított fogkorona és az íny véd meg a külső hatásoktól.

Olvasd Tovább

A fogyókúra fajtái változatosak

A téli hónapok során elég könnyen fel lehet szedni néhány kilót, hiszen ilyenkor az ember sokkal kevesebbet mozog. A legtöbb esetben ilyenkor kerül szóba a fogyókúra.

Nagyon sok módszer létezik arra, hogy megszabaduljon a feleslegtől. Sokan gondolják úgy, hogyha koplalnak, akkor hamar elérhetik a kívánt testsúlyt. Ez nem jó megoldás, hiszen hiába ad le néhány kilót az elért súlyt nem biztos, hogy sokáig fogja tudni fenntartani. Sőt, még kárt is tehet a szervezetében.

Olvasd Tovább

Csökkenthetjük a fogunk barázdáltságát

Egy nagyon egyszerű eljárásról van szó, ami megakadályozza a baktériumok elszaporodását. A barázdazárás csökkentheti a fogszuvasodást, felnőtt korban is ajánlott. Érdemes gyerekkorban elvégezni, mert van, akinek a genetikája miatt nagyon könnyen tönkremehetnek a fogai és már 20 éves kora előtt elkezdhetnek tönkremenni a fogai. A fogakon apró barázdák találhatóak, amelyeknek java része szabad szemmel nem látható.

Ezekben a mélyedésekben kényelmesen megtelepednek a baktériumok, amik idővel elkezdik roncsolni a fogzománcot, ami szép lassan fogszuvasodáshoz fog vezetni. Ennek a folyamatnak a lefolyását, az is befolyásolja, hogy milyenek a fogápolási szokásaink. Nem elég az óvodában és az iskolában tanítgatni a gyerekeket, hogy miként és milyen gyakran mossanak fogat, hogy miként használják a fogselymet és a szájvizet, hanem a legnagyobb felelősség a szülőket terheli e tekintetben.

Olvasd Tovább

A Greffe de cheveux révén búcsút inthetünk a kopaszságnak

Sokan választanak manapság külföldi munkahelyet, a magasabb bérek miatt. Azonban az ottani élet még így is nagyon drága. Sok minden olcsóbb itthon, ezért hogyha hajbeültetésre van szükségünk, aminek a francia neve Greffe de cheveux, akkor jobban járunk, ha egy itthoni klinikát választunk.

Nem ritkák hazánkban a francia páciensek, mert ugyanazzal és sok estben kimagaslóbb szakemberekkel találkozhatnak itt, viszont az árak sokszor kedvezőbbek. Nem kell takargatnunk a kopasz foltokat. Vannak, akiket nem zavar és hamar beletörődnek a kopaszodásba, sőt, egyeseknek kifejezetten jól áll.

Olvasd Tovább

Visszérkezelés növényi alapú termékekkel

A mozgásszervi panaszoknak több oka is lehet. A túl sok vagy a mai korban inkább meglehetősen kevés mozgás egyaránt kiválthatja a kellemetlen tüneteket. Éppen emiatt, egyre felkapottabb a visszérkezelés problematikája. Senki sem szeretné, ha a lábai állandóan fájnának és még éjszaka sem tudna emiatt nyugodtan aludni. A legtöbben úgy vélik, hogy nincs semmi más megoldás, mint a műtéti beavatkozás.

Olvasd Tovább

A depresszió leküzdése gyógyszer nélkül is sikeres lehet

Az élet nehéz és mi, emberek még inkább megnehezítjük, mert nem azon vagyunk, hogy segítsünk egymásnak, hanem nagyon sok esetben keresztbe teszünk a másiknak. Arról nem is beszélve, hogy nagyon kevés embernek sikerül úgy az élete, ahogyan eltervezte valaha. Tehát sokan esnek depresszióba, amikor úgy érzik, hogy semmi sem sikerül nekik. Szeretnének kimászni a gödörből egy idő után, azonban nem akarnak gyógyszeres kezelést végigcsinálni. Jól gondolkoznak, hiszen a depresszió leküzdése gyógyszer nélkül is lehet sikeres, csak akarni kell.

A kezelés történhet pszichoterápia vagy fényterápia segítségével egyaránt. Többféle természetes depresszió elleni kezelést kínál az Egészségkapu Gyógycentrum. Hatásosak a biorezonanciás kezelések ahhoz, hogy a depresszió leküzdése gyógyszer nélkül menjen végbe. Látogasson el ebbe az intézménybe, ha a depresszió leküzdése gyógyszer nélkül a célja! Tudnia kell, hogy ez a lehető legjobb választás, mert a gyógyszerek, antidepresszánsok szedése kellemetlen mellékhatásokat is eredményezhet, illetve az emberek többségénél nem is működnek.

Olvasd Tovább

Bizalommal kínáljuk a térdgépet!

Egy térdműtét az erősebb szervezetű személyeket is megviseli, azonban a regenerálódás folyamatát jelentősen le lehet csökkenteni bizonyos praktikák által. A megoldás kulcsa a fokozatos, türelmes erősítés. Jó szívvel ajánljuk a térdgépeket, amelyek kifejezetten arra a 6 hétre lettek kifejlesztve, ami az operációt következik. A www.terdgep.hu honlapon ez a csodákra képes masina nem csupán bérelhető, hanem meg is vásárolható.

Olvasd Tovább

Hasznos a rendszeres noni ital kúra

A megelőzés minden esetben jobb, mint az utólagos kezelés. Ezt érdemes mindig szem előtt tartani és ennek megfelelően felkészíteni szervezetünket a különböző betegségek ellen. A rendszeres noni ital kúra tartása és a noni hatásai, vagyis ezeknek a megismerése az interneten könnyedén megtörténhet. De pontosan mi is az a noni ital?

Olvasd Tovább

Az A típusú tüdőgyulladás ritkán jár lázzal

A tüdőgyulladás súlyos légúti megbetegedés, amelynek kórokozója lehet baktérium, vírus vagy gomba. A láz nélküli tüdőgyulladás kezelése és szövődményei mindenki számára ismertek kell legyenek, hiszen a tüdőgyulladás súlyossága az enyhétől az életveszélyesig terjedhet.

Az A típusú tüdőgyulladás nem jár magas lázzal, legfeljebb csak hőemelkedéssel. A jellemző tünete a köhögés. A közösségbe járó gyermekeknél ez az egyik leggyakoribb tüdőgyulladás fajta. A láz hiányában a szülő nem is gyanakodna tüdőgyulladásra, a tünetei nem a megszokott módon jelentkeznek, ezért rendkívül veszélyesnek mondható.

Olvasd Tovább