Elérhető ára van a betonkerítésnek

Egy telek megvásárlása után, számolgatni kezd az új tulajdonos, hogy mennyibe kerülne körbekeríteni az új birodalmat. Hulladék lécekből, deszkából talán olcsón megoldható, de az eredmény nem lesz sem esztétikus, sem időtálló. Manapság, a betonkerítés készítése jellemző ott, ahol fontos a tartósság és a kinézet is.

Évszázadokon át emeli a telek értékét és megjelenését egy kovácsoltvas kerítés, de ennek az elkészítése is hosszú idő és az ára is nagyon magas, főleg ha faragott kő lábazattal készül, cizellált kősapkát kapnak az oszlopok és közöttük szemet gyönyörködtetően kígyóznak a kovácsolt vasrudak.

A többség nem engedheti meg magának az ilyen művészi munkát, de az egyedi kerítésről azért még nem kell lemondani. Előre legyártott betonelemekből bárki összeállíthat magának olyan betonkerítést a ház köré, amilyet sehol nem látni. Az ára is csak töredéke lesz a kovácsoltvas árának, a telepítés pedig néhány nap alatt elvégezhető. Egy kis segítséggel, naponta 20-30 méter is elkészíthető és 10-12 ezer Ft körül van a méterára, az ilyen betonkerítés építménynek.