Extrém dús műszempilla partyra

műszempilla party

Buliba indulva a lányok megpróbálják a lehető legvonzóbbá varázsolni magukat. Sminkelnek, menő ruhákba öltöznek, színest manikűrt készítenek. A szálas vagy tincses műszempilla party kiegészítőként viselve különleges varázst ad a megjelenéshez. Valaki azt gondolhatja, hogy ez a termék viszonylag nemrég jelent meg, de ez nem így van.

Az első fajtáit még 1900-as évek elején készítették Hollywoodban. A színészek forgatás közben viselték, így a szemeik a képernyőn ​​kifejezőbbnek tűntek és a megjelenésük egyszerűen magával ragadott mindenkit. A műszempilla party kellékként csak jóval később vált elérhetővé a hétköznapi embereknek és ma már számos ismert szépségipari márka gyártja ezeket.

A felragasztásuk nem túl nehéz, így otthon is könnyen megtehetjük. A folyamat megismerésének legegyszerűbb módja, ha megtekintünk egy videót ebben a témában. Az ekszerem.hu webshopban kapható termékek között a visszafogott és az extravagáns változatok is megtalálhatóak. Ez utóbbi műszempilla partyra viselve kiválóan alkalmas a csábító megjelenés létrehozására.

Cimkék: