Gondoskodik az ínyről a bio fogkrém

bio fogkrém

Az édességek nagymértékű fogyasztása, a vitaminok hiánya és az állandó stressz nemcsak a bőr és a haj, hanem a fogak állapotát is befolyásolják, törékenyebbé és fogszuvasodásra hajlamosabbá teszik azokat. A népszerű és rendkívül hatékony BIOLA márka bio fogkrém sorozata verhetetlen ezeknek a negatív következmények az elkerülésében és a hófehér mosoly visszaszerzésében.

Ha átfogó és mindennapi ápolást szeretne biztosítani a fogainak, akkor érdemes figyelmet fordítania a szintetikus illatanyagoktól és SLS-től mentes bio fogkrémekre, amelyek átfogó, teljes és biztonságos szájápolást nyújtanak. A Herbadent fogkrém egy olyan kozmetikai termék, amit maga a természet ihletett.

Számos természetes összetevője hozzájárulhat a mikroflóra normalizálásához, friss leheletet és tisztaságot biztosítva. Az SLS és SLES mentes bio teafaolajos fogkrém baktériumellenes hatásáról ismert illóolajokat és mentolt is tartalmaz, ezen kívül tökéletesen eltávolítja a lepedéket. A termék kiválóan alkalmas a mindennapi használatra. Ajánlott legalább napi kétszer vagy az étkezések után rendszeresen alkalmazni.

Cimkék: