A Greffe de cheveux révén búcsút inthetünk a kopaszságnak

Sokan választanak manapság külföldi munkahelyet, a magasabb bérek miatt. Azonban az ottani élet még így is nagyon drága. Sok minden olcsóbb itthon, ezért hogyha hajbeültetésre van szükségünk, aminek a francia neve Greffe de cheveux, akkor jobban járunk, ha egy itthoni klinikát választunk.

Nem ritkák hazánkban a francia páciensek, mert ugyanazzal és sok estben kimagaslóbb szakemberekkel találkozhatnak itt, viszont az árak sokszor kedvezőbbek. Nem kell takargatnunk a kopasz foltokat. Vannak, akiket nem zavar és hamar beletörődnek a kopaszodásba, sőt, egyeseknek kifejezetten jól áll.

Azonban mások kínosan érezhetik emiatt magukat és ha már megvan rá az esély, akkor a Greffe de cheveux lesz a megoldás. A speciális módszereknek köszönhetően, akár újságot is olvashatunk, miközben megtörténik a Greffe de cheveux.

Nem fogunk fájdalmat érezni és nem is fog maradandó hegeket okozni. A statisztikák azt mutatják, hogy a beültetett hajhagymák több mint 80%-a növésnek indul, amire 10 éves garanciát vállal a klinika.