Hajózás a fővárosban

A nyári szezon beindultával egyre többen látogatnak a fővárosba, mely kétségkívül minden korosztály számára kínál szórakozási lehetőséget. Legyen szó akár a történelmi látnivalókról, a város gyógyfürdőiről, vagy az éjszakai programokról, Budapesten mindenki megtalálhatja a számítását. A jó idő beköszöntével a BKV is egyre több hajójáratot indít, s új kikötők átadására is sor került a közelmúltban. A vállalat keresi azokat a pályázati lehetőségeket, melyek kihasználásával még korszerűbb és kényelmesebb lehetne minden hajó, melyet az utasok rendelkezésére bocsátanak.
Jó hír azok számára, akik munkáltatójuktól Széchenyi Pihenőkártyát kapnak cafeteria elemként, hogy a hajóval történő közlekedés alkalmával is igénybe vehető a nagy népszerűségnek örvendő Szép kártya. Ez nem csak a főváros egyes részei közötti közlekedés során bizonyul jó választásnak, hanem turistaként is érdemes ezt a spórolási lehetőséget választani, és a Dunáról megszemlélni Budapest panorámáját.
Azok, akik a főváros mellett teszik le voksukat akár kirándulás, akár hosszabb pihenés kapcsán, gyakran választják a hajóval történő közlekedést, de elsősorban amiatt, hogy segítségével egészen már szemszögből láthassák a hidakat, a Margitszigetet, vagy éppen a parton épült nevezetességeket. Napsütéses időben valódi élmény lehet a hajó fedélzetéről látni a nyüzsgő Budapestet a Parlamenttel, a budai oldallal és a város fölé magasodó hegyekkel. Utazása során válassza a BKV által kínált hajózási lehetőséget, és töltsön kellemes órát a Duna hullámain ringatózva!

Cimkék:  , ,