Ismerje meg a legkedvezőbb légtisztító árakat!

légtisztító ár

Minden felnőtt és tanult ember tudja, hogy a városi levegő nemcsak távol áll a természetes tisztaságtól, hanem néha az egészségre is veszélyes. Annak érdekében, hogy megvédjük a szervezetünket, speciális technikai eszközöket is használhatunk.

A modern és energiahatékony légtisztító ár nemcsak a beépített szűrő típusától, hanem az olyan kiegészítő funkcióktól is függ, mint például a fotokatalitikus szűrő UV lámpával. A fotokatalízist és az ultraibolya sugárzást régóta használják együtt, lehetővé téve két probléma egyszeri megoldását, a kellemetlen szagok és a mikroorganizmusok elpusztítását. A légtisztító árának meghatározó tényezője, hogy a készülék képes-e a mikroorganizmusok inaktiválására. Ez a modern technológia megfosztja az összes kórokozót a reprodukciós képességétől és inaktiválja az eszköz belsejében képződött ózonnal.

Így a HEPA filter csapdába ejti a kártevőket és a fertőtlenítő rendszer azonnal inaktiválja azokat. Jelenleg az inaktiválás csak néhány modellnél elérhető és a légtisztító árát jelentősen befolyásolja.

Cimkék: