Kiváló választás az aljzatkiegyenlítő

Tökéletesen egyenes padló

A hidegburkolást könnyű elsajátítani, viszont kell hozzá egy kis idő, ameddig sikerül ráérezni a munka pontos menetére. Minden alkalommal, elsősorban ellenőrizni kell a felületi egyenetlenségeket.

Hogyha a talaj nem egyenletes, akkor nagyon nehézkessé válik a járólap lefektetése, de ugyanez a helyzet áll majd fenn a padlólapok esetében is. Az aljzatkiegyenlítő mondhatni magától megoldja az ilyen jellegű problémákat. A keveréket csak egyszerűen ki kell önteni az adott helyiség közepére, majd egy kis rásegítéssel el lehet egyengetni.

A gravitáció majd elvégzi a dolgát. Az aljzatkiegyenlítő tökéletesen kisimul és így már kezdődhet is a burkolás, persze miután megszilárdult. Többféle változat közül lehet kiválasztani a nekünk megfelelő aljzatkiegyenlítőt.

Így már optimális körülmények között végezhetjük el a feladatunkat. A végeredmény minőségi lesz ezzel a módszerrel, mint azt elsőre gondolnánk. A tapadóhíd használatát nem szabad elfelejteni, mivel ez elmaradhatatlan az érintett felület miatt.

Print Friendly, PDF & Email