A klíma akciót nem érdemes elszalasztani

Ha összehasonlításra kerül egy régebbi klímagép és egy újabb légkondi, akkor gyorsan bebizonyosodik, hogy rengeteg különbség van még azon daraboknál is, amelyek között alig 5 év van.

A jól teljesítő berendezést tanácsos a klíma akció alatt megragadni, ugyanis ezáltal sokkal olcsóbban ússza meg a kliens a beszerzést, és akár több ezer forintot is megtakaríthat. Ha a kedvező ár adott, érdemes szemügyre venni a többi fontos tulajdonságot is, mint például a hőszivattyús kivitelezést.

A hőszivattyú által jóval kedvezőbb áron képes a klíma berendezés fűteni és hűteni, mintha azt elektromos árammal tenné az ember. Sokan hallani sem akarnak már azokról a gépekről, amelyek nem rendelkeznek ezzel. A kötelező funkciókat illetően lényeges még a manuálisan állítható függőleges légterelés is.

Ezáltal a készülék beltéri egységén kézzel állítható be a levegő függőleges kiáramlásának iránya. Miért jó ez? Nos, ezáltal meg lehet akadályozni a huzatérzet kialakulását, ami roppant kellemetlen lehet. Mindenkinek csupa jót tartogat hát a klíma akció.

Cimkék:  ,