Kreatív játékok az egész családnak

A vakáció beköszöntésével sok szülő nem tudja, hogy mivel köthetné le gyermeke figyelmét. Az Akebia játék webáruházban kreatív játékok tömkelege várja, hogy gazdára leljen. Úgy a szülők, mint csemetéik számára fontos a közösen eltöltött idő.

Az alkotás tökéletes arra, hogy színt és fantáziát varázsoljunk a szürke hétköznapokba. Természetesen vannak készen megvásárolható kreatív játékok, de sokan a kézműves tevékenységek mellett döntenek. Az Akebia online üzletéből a papírok, írószerek, festékek mellett, matricák, különböző hobbi ragasztók, gyurmák, formázható és égethető anyagok vásárolhatóak meg.

Így a meleg nyári napsütés elől behúzódó család ékszereket, kulcstartókat készíthet és festhet. A kreatív játékok lehetővé teszik azt is, hogy a nyaralás során készített fotókból saját készítésű képeslapokat gyártsunk a kicsikkel.

A bélyegzők, nyomdák és stencilek segítségével, szórakoztatóvá válhat a rokonok számára elkészítendő képeslapok megalkotása. A gyermekek számára nemcsak a szüleikkel közösen eltöltött idő miatt fontosak ezek a tevékenységek, hanem a kézügyességük, képzelőerejük és kreativitásuk fejlesztése végett is.

Cimkék: