Külföldi autómentés, rakománybiztosítás

automentesOlyan kellemetlenül rossz érzés, amikor külföldön van az ember nyaralni és ahelyett, hogy jól érezze magát, pihenjen, mérgelődik valami miatt. Ha a gépkocsi elromlik valahol az úton, az külön bosszúság.

Erre való tekintettel, mindenki aki gépkocsival külföldre utazik, vegye figyelembe egy autómentés esélyeit is. „Jobb félni, mint megijedni”, mondja a közmondás és higgyék el az öregek jól tudták! Ha időben, még az elutazás előtt megtárgyaljuk az esetleges külföldi autómentés feltételeit, költségeit az erre szakosodott céggel, nem érhet semmi bosszúság, kellemetlen meglepetés.

Ha számítunk rá, nem jelenti azt, hogy meg is kell történjen, csupán erre az eshetőségre is felkészülünk. Rengeteg cég foglalkozik külföldi autómentés szolgáltatással, de nagyon kell figyelni kivel állunk le tárgyalni.

A gépkocsi biztonsága, a külföldi rakománybiztosítástól függ, ha a cég nem rendelkezik vele, az Ön kocsija sincs biztosítva a szállítás során. Ezt mindenképp ellenőrizni érdemes, mielőtt elkötelezi magát egy szerződéssel.

Cimkék: