Különleges eszköz a Wiha VDE

Amikor szerszámokról van szó, akkor mindig a minőség mellett érdemes dönteni, még abban az esetben is, ha azt jobban meg kell fizetni. A Wiha VDE speciális vízpumpa fogó, ami a vízszerelési munkálatok során bizonyul hasznosnak.

A régi vízcsövek cseréjekor a Wiha VDE fogó elengedhetetlen, mivel ezek megszorulnak az évek folyamán, így a kilazításuk szinte lehetetlen. A nem megfelelő szerszám használatával kárt tehetünk a vízvezetékben.

Viszont, aki nem szeretné a véletlenre bízni a dolgot, az iszerszam.hu kínálatából fogja kiválasztani az ideális eszközöket. Ezek túlzás nélkül egy életen keresztül hasznosnak fognak bizonyulni. Ezt pedig nem másnak, mint az anyaguknak köszönhetik, ami kifejezetten ellenállónak számít, ezért alkalmasak a kül- és beltéri munkálatokhoz.

A PVC nyél fogása kényelmes, ami elengedhetetlen, mivel nagy erő kifejtésére lett tervezve a Wiha VDE, ami egyszerű eszköznek tűnik. A Wiha VDE önszorító kivitelben kapható, amitől nem csúszik le a munkadarabokról szorítás közben. Nélküle számtalan feladat megoldhatatlanná válna.

Print Friendly, PDF & Email