Légi felvétel, az űrből a legszebb

Az emberiség egyik legnagyobb vívmánya a repülés. A nagy elmék már a rég múlt időktől, sóvárgóan kémlelték az eget, hogy a madaraktól ellessék miként maradnak a levegőben. Milyen fennkölt érzés lenne, ha saját kezűleg készített légi felvétel kerülhetne a fényképalbumba, ha azt az élmény tudnánk megörökíteni, amit az ember csak akkor érez, amikor abban a félelmetes magasságban repdes.

Igen veszélyes hobbinak számít, de olyanok gyakorolják, akik éveken keresztül elméleti és gyakorlati vizsgákon megtanulják a helyes módszereket, a biztonságos repüléshez. Ők a repülés szerelmesei, nem számít a veszély, nem számít a rossz idő, ők akkor is repülnek.

A felemelő élmény érdekében, képesek mindenről lemondani, néha csak ennek élnek. A legszebb légi felvétel az űrből készülhet. Onnan a végtelen üres térből, visszatekinteni a Földre és néhány képpel megörökítheti a soha vissza nem térő pillanatot. Kevés embernek volt lehetősége rá, de akik megtették, mind vallják, hogy olyan felemelő pillanat, ami életükben határkő lett.