Megbízható eszköz a Strausz fűkasza

Straus fűkasza

A kert és az udvar rendben tartása fontos részét képezi a házkörüli munkáknak. Ehhez nem árt megszerezni a megfelelő eszközöket, hogyha nem szeretnénk sokat szenvedni a fűnyírással, gazolással, stb. A Straus fűkasza minden tekintetben kiváló kerti szerszámgépnek számít, ami már számtalan esetben bebizonyította a hatékonyságát. Kiegyensúlyozott kialakítással rendelkezik, amitől könnyedén kezelhető és a teljesítményre sem lehet panasz.

Amennyiben nem szeretnénk, hogy idő előtt tönkremenjen a Straus fűkasza, akkor ne feledkezzünk meg a karbantartásáról. Nem egy szervizigényes szerszám, de olykor ezt is meg kell tisztogatni, illetve nem árt megolajozni, bezsírozni a mozgó alkatrészeket. A Strausz fűkasza egyszerű felépítésének hála, könnyen szerelhető.

Csupán meg kell találni hozzá a megfelelő alkatrészt, amiből valószínűleg van néhány a cvgshop.hu kínálatában. Általában az ilyen kisgépek esetében az indítószerkezettel akadhatnak gondot. A Straus fűkaszához számos utángyártott, minőségi indítószerkezetet rendelhetünk kedvező áron.

Cimkék: