Melegragasztó többféle kiszerelésben

Nélkülözhetetlen tartozék

Aki valamilyen szinten belevetette már magát a saját dekorációs díszek készítésébe, az már biztosan találkozott ezzel a különleges anyaggal. A melegragasztó hideg állapotában csupán egy szilárd rúd, ám ha felmelegítjük a ragasztó pisztoly segítségével, akkor szinte elengedhetetlennek számít, amikor ragasztásra kerül a sor az egyedi díszek elkészítése közben.

Többféle hosszúságú létezik és kivétel nélkül rendkívül kedvező áron lehet hozzájutni. Szinte minőségbeli különbségek sincsenek a melegragasztó esetében.

Viszont a ragasztópisztolyokkal már más a helyzet. Hogyha a melegragasztót nem tudjuk megfelelően eldolgozni még akkor sem, hogyha gyakorlottak vagyunk a dologban, akkor lehet, hogy magával az eszközzel és nem az anyaggal van a gond.

A melegragasztó kezelhetőségét ugyanis nagyban meghatározza, hogy milyen pisztolyt használunk a hevítéshez. Szerencsére ebből is bőven akad a relik.hu webáruházban, amiket kiváló ár-érték arányban lehet beszerezni. A dekordíszek elkészítésében ez egy alapeszköznek számít.

Print Friendly, PDF & Email