Milyen adatok kellenek a cégkivonat letöltéshez?

A vállalkozás életében sok olyan szituáció adódik, amikor szükség van más cégek adatainak beszerzésére. Ilyen esetekben remek választásnak bizonyul a cégkivonat letöltés, hiszen csupán néhány percet kell felszabadítani a napirendjéből ahhoz, hogy ezt elintézze otthonról vagy a munkahelyéről.

Az online felületen található cégkereső funkció rendkívül felhasználóbarát, ami azt jelenti, hogy nem kell hosszasan gondolkodnia azon, hogy hová és milyen adatokat kell beírnia.

A cégkivonat letöltéshez elegendő tudnia az adott vállalkozás nevét, adószámát és cégjegyzékszámát, de természetesen abban az esetben sem kell kétségbeesnie, ha ezek közül csak egy vagy két adat van a birtokában.

Azt azonban érdemes szem előtt tartania, hogy a pontos azonosítás érdekében az adószámot vagy a cégjegyzékszámot érdemes beírnia a keresőbe, hiszen könnyen előfordulhat, hogy több cég is hasonló néven van bejegyezve. Miután rákattint a cégkivonat letöltésre, már csak másodpercek kérdése, hogy a szükséges adatokat tartalmazó dokumentumot megtekinthesse.

Print Friendly, PDF & Email