Mire vonatkozik a CSOK?

CSOK a családoknak

Aki eddig a korlátozás miatt nem vette igénybe a Családi Otthonteremtési Támogatást, annak jó hír, hogy ez most már megszűnt. Tehát, amikor a CSOK igénylésre kerül, csak a minimum hasznos alapterületet kell figyelembe venni.

A jelazlog.com weboldalon található táblázat alapján megtekinthetjük, hogy 600.000-10.000.000 Ft között milyen támogatás igényelhető, a gyermekek számától függően. Ettől az évtől, vagyis 2019-től kezdve nemcsak az első lakásra igényelhető a CSOK.

Ezen kívül még számos részletet kell figyelembe venni, hiszen a feltételek bankonként változnak, ezért nem túl egyszerű eligazodni a rengeteg szabályozás között. A jelzalog.com szakemberei segítségével viszont sokkal könnyebben juthatunk hozzá a megfelelő CSOK támogatáshoz, ezáltal időt és energiát takaríthatunk meg. Hogy ezen kívül még miért van erre szükség?

Mert ha betérünk egy bankba, ott nem biztos, hogy néhány perc alatt mindet meg fogunk érteni, ami a CSOK témára vonatkozik. A jelzalog.com viszont igyekszik egyszerűen, mindenki által érthető formában kitérni a legapróbb részletekre is a támogatással kapcsolatban.

Cimkék: