Öntözés automata rendszer segítségével

öntözés

Mindenki szeretné, hogy a házát övező zöld terület szép és ápolt legyen, azonban a mai rohanó világban ez sokszor csak álom marad, mert az embereknek nincs idejük a növényzet gondozására. Amennyiben Ön is ebben a helyzetben van és szívesen áldozna arra, hogy a kertje jól nézzen ki, akkor tudnia kell, hogy az öntözés már emberi beavatkozás nélkül is megoldható.

Egy precízen megtervezett és kiépített automata locsolórendszer elvégezheti Ön helyett az öntözés nehéz feladatát még úgy is, ha senki nem tartózkodik otthon. Beállítható, hogy mikor lépjen működésbe és mikor álljon le, valamint az esőzésekkel is összhangba hozható, hogy a túl sok öntözés ne károsíthassa a füvet, a virágokat és az egyéb növényeket.

Egy esőérzékelő segítségével megakadályozható, hogy az öntözés olyankor is végbemenjen, amikor kint magas a páratartalom. Továbbá, a vezérlő beprogramozása során arra is érdemes figyelni, hogy akkor üzemeljen a rendszer, amikor legkisebb a párolgási veszteség, mert így rengeteg vizet meg lehet spórolni.

Print Friendly, PDF & Email