Pamut baba body minden szezonra

baba body

A közvetlenül testtel, bőrrel érintkező ruhadaraboknál kiemelten oda kell arra figyelni, hogy milyen anyagból készülnek. Ez különösen fontos szempont a babák esetében, akiknek még védekezőképességük a külső hatásokkal szemben igencsak korlátozottak. A kombidressz vagy ismertebb nevén baba body tehát nemcsak kényelmes, de antiallergén is kell legyen.

Gombok, patentok egyáltalán nem sértheti a lábat, nyakat, hátat vagy hasat. A modellek, minták, méretek nagyon változatosak és abban biztos lehet, hogy bármilyen baba body is kerül a bevásárlókosárba, az a gyereken csodásan fog mutatni. Érdemes úgy választani, hogy szezononként 7-10 darab legyen a ruhatárban.

A téli időszakra akad kimondottan vastag baba body is, amire már alváskor nem kell felsőt adni. A tavasziak vékonyak ugyan, de még hosszú ujjúak. Aztán ott vannak a tavaszi-nyári rövid ujjú vagy teljesen ujjatlan modellek, amelyekből határtalan a választék. Némelyik modell rövid sortban végződik, így a nagy melegben még kis nadrágra sem lesz szükség.

Cimkék: