Kategória Repülő

A New York repülőjegy most kedvezményesen kapható

Manapság nem feltétlenül vannak könnyű helyzetben azok, akik úgy döntenek, hogy ellátogatnak az USA egyik legnagyobb városába, New Yorkba, mert sajnos az utóbbi években megszűnt a Budapestről ide közlekedő közvetlen repülőjárat.

Ez azt jelenti tehát, hogy New York repülőjegy csak átszállással vásárolható, éppen ezért érdemes élelmesnek lenni abban az esetben, ha valaki úgy dönt, hogy mindenképpen elutazik. A KLM például kínál megfelelő csatlakozásokat, amelyeknél általában nyugat-európai nagyvárosokban történik meg az átszállás.

Olvasd Tovább

Repülő: típusok és felhasználásuk

Repülő típusok

A repülőgép egyre népszerűbb közlekedési eszköznek számít. A felhajtóerő segítségével képes a levegőben maradni. A jármű teljes mértékben biztonságos eszköznek számít. A gépeket különböző kategóriába is lehet sorolni, annak megfelelően, hogy milyen célra használják fel őket. Nemcsak személyszállításban alakítanak nagyot, hanem a mezőgazdaságban, sportban és a katonaságnál is. Az utasszállító repülő 3 csoportba sorolható. Vannak a kis, közepes és nagy hatótávolságú gépek Az első típusú repülőnél a férőhelyek száma nem haladja meg a hatvanat és ezer kilométeren belül mozog.

Olvasd Tovább