Személyre szabott hímzett törölköző

Hímzett törölköző

Hímzett törölköző

A különféle otthoni alkalmazásra szánt textilek a mindennapokat jelentősen könnyebbé teszik. A konyharuhák mellett, a hímzett törölköző szintén idesorolható. Ez a különleges kiegészítő a tökéletes nedvszívó tulajdonságáról nevezetes.

Ahogy neve is jelzi, hímzés segítségével igazán személyre szabottá lehet alakítani. Ezáltal kiváló ajándékká válhat bármelyik ismerős részére, de különféle vállalatok is igénybe vehetik ezt a fajta szolgáltatást.

Nem csupán a strandok, fürdők számára válhat hasznossá a hímzett törölköző, hanem a wellness centrumok, edzőtermek és szépségszalonok is igényelhetik viszontlátni neveiket rajtuk. A www.torolkozoshop.hu weblapon található törölközők mindegyike török pamutból készül, frottír anyagának köszönhetően minden vízcseppet kíméletesen magába szív.

Tisztántartásuk egyszerű, hiszen elég csak behelyezni a mosógépbe, mosószert és lágy öblítőt hozzáadni,majd indulhat is a felfrissítés. A hímzett törölköző, magas minőségének köszönhetően, éveken át képes hibátlanul megtartani az állapotát.