Tartódobbal ellátott zuhanásgátló

zuhanásgátló

Nagyon veszélyes feladat a magasban dolgozni, sokan mégis vállalják, mert ez jelenti a saját és a családjuk megélhetését. Annak érdekében, hogy a munkavégzés minden esetben biztonságosan történjen, a zuhanásgátló használata elengedhetetlen. Kizárólag így lehet biztonságban a munkavállaló.

Többféle zuhanásgátló szerkezet vásárolható meg a netpolc.hu webáruházból, ezek egyik kitűnő példánya a Portwest FP41 típus. Speciális tartódobbal van ellátva, ami automatikusan fel-, illetve letekercseli a kötélzetet a munkavégző mozgásának megfelelően. Üzembe helyezése rendkívül gyors és egyszerű.

Kiváló erősségű ez a zuhanásgátló, ezért maximálisan meg lehet bízni benne. A másik típus az FP48, ami szintén szerepel a termékpalettán. Ez a modell 1,35 méter hosszú, automatikusan visszahúzódó erős hevederszalaggal, 2 standard karabinerrel és energiaelnyelővel van felszerelve. Olyan gyorsműködő fékezőrendszerrel rendelkezik, ami centimétereken belül megállítja az esést. Válassza a biztonságot a zuhanásgátló használatával!

Cimkék: