Új szintre lépett a mobiltelefon töltő

Töltők kedvező áron

Ezen eszközből manapság már sohasem elég. Egyszer eltűnik a lakásban, utána előkerül, de addig már összekombináltuk másik kettőből, hogy feltölthessük a telefonunkat. A mobiltelefon töltő egy újabb generációját sikerült megalkotniuk a Blitzwolf munkatársainak. Így már nem kell több különféle töltőt tárolni a sarokban.

Azt sem tudjuk mit húzzunk ki az elosztóból, mert a család minden tagja a telefonját tölti. Sok mindenkinek ismerős lehet ez a helyzet. Viszont a blitzwolf.hu webáruházból beszerezhetünk olyan mobiltelefon töltőt is, amire egyszerre rácsatlakoztatható 4 készülék is.

Az már csak hab a tortán, hogy az eszköz a gyorstöltést is támogatja. A legtöbben lefekvés előtt be szoktuk dugni a telefonba a töltőt. Így, amikor felkelünk, egy csordultig teli akkuval vághatunk neki a napnak.

Ha időközben valamiért elfelejtjük ezt a napi rutinnak számító műveletet, akkor sincs semmi baj. A Blitzwolf által készített mobiltelefon töltő kiváló vételnek számít, mert néhány perc alatt képes jelentősen megnövelni a mobileszközök töltöttségi szintjét.

Print Friendly, PDF & Email