Kategória Vásárlás

Étkező székek minden asztalhoz kellenek

Megtalálta a tökéletes ebédlőasztalt, de nem tudja milyen székeket társítson hozzá? Böngésszen a Bútorpiac kínálatában! Itt étkező székek hatalmas felhozatala várja, hogy szerető otthont alakíthasson ki.

Választhat elegáns, modern vagy retro modellek közül, több száz formában, színben és méretben. Az étkező székeknek passzolniuk kell a többi bútor és a szoba hangulatához, de önmagukban is jól kell kinézzenek és ami a legfontosabb, kényelmes kialakítással bírjanak. A retro székek remekül mutatnak a bohémabb berendezések társaságában.

Olvasd Tovább

A porszívó robot számtalan előnye

Ez egy olyan szerkezet, amely képes a lakást önállóan kitakarítani. A porszívó robot típusa elvégzi Ön helyett a munkát, ebben is különbözik a hagyományos háztartási gépektől. Nagyon egyszerűen működik, az érzékelő segítségével felméri a takarítandó területet, ezután kezdi csak el a tennivalókat. Memóriájának köszönhetően megjegyzi, hogy hol, milyen tárgy található. Az, hogy a készülék milyen területet képes egy töltéssel megtisztítani, az akkumulátor kapacitásától függ.

A kisebb teljesítményű darabok egy nagyobb térben, egyszerre nem képesek elvégezni a feladatokat, mivel töltést igényelnek. A porszívó robot formájában megkönnyíti hétköznapjait, mivel kitakarítja az egész házat és Ön ez idő alatt, akár pihenhet, olvashat, vagy akár főzhet is. A készülék érzékeli azt, hogy milyen burkolaton is dolgozik. Ez azt jelenti, hogy szőnyegen erősebben, míg a padlón gyengébben szív.

Olvasd Tovább

A szauna fogyás nem álom többé!

Sok hölgy álmodozik a karcsúságról. Azonban a fölösleges kilók leadása nem minden esetben olyan egyszerű, ennélfogva a szauna fogyás céljából is segítségül hívható. Az infrasugarak és a meleg hatására szinte azonnal megindul a verejtékezés, ami a méreganyagok kiürülését hozza magával.

A narancsbőr gödröcskéi is egyre halványabbnak tűnnek, a rendszeres használatnak köszönhetően. A szauna fogyás hatására csökken a has és a comb körfogata. Sokan számolnak be arról is, hogy a derekuk vékonyabb lesz.

Olvasd Tovább

Ginseng kapszula a téli melankólia ellen

Mivel télen kevesebb a napfény és megcsappannak a szabadidő eltöltésének a lehetőségei, ezért sokan magukba fordulnak ebben az időszakban. Vannak, akik ilyenkor a ginseng kapszula szedését ajánlják, hiszen a hosszútávon történő használat igen előnyös hatásokkal bír. A test életereje megnövekszik és a vitalitással sem lesznek gondok.

Ennek köszönhetően javul a közérzet és végre csillapodnak a kellemetlen tünetek. A ginseng kapszula az agy teljesítményének növeléséhez is hozzájárulhat, ezért azokban az időszakokban is szóba jöhet a szedése, amikor nagy szükség van a koncentrálásra.

Olvasd Tovább

Személyre szabott hímzett törölköző

Hímzett törölköző

Hímzett törölköző

A különféle otthoni alkalmazásra szánt textilek a mindennapokat jelentősen könnyebbé teszik. A konyharuhák mellett, a hímzett törölköző szintén idesorolható. Ez a különleges kiegészítő a tökéletes nedvszívó tulajdonságáról nevezetes.

Ahogy neve is jelzi, hímzés segítségével igazán személyre szabottá lehet alakítani. Ezáltal kiváló ajándékká válhat bármelyik ismerős részére, de különféle vállalatok is igénybe vehetik ezt a fajta szolgáltatást.

Olvasd Tovább

Mennyiért vehető falmatrica a gyerekszobába?

Természetesen, a szülők arra törekszenek, hogy mindenből a lehető legjobbat adják a csemetéiknek. Ennek következtében rengeteg szülő néz szét az interneten, amikor falmatrica gyerekszobába válik szükségessé.

A Matricasziget oldal kínálata meseszép, ezért itt mindenképpen érdemes kutakodni! Például a baglyos termékek igazán aranyosak, a Minnie Mouse-minta pedig főleg a kislányoknak fog tetszeni. A falmatrica gyerekszobába a kisfiúk esetében is jó vétel lehet, hiszen igazán mutatósak az autós változatok.

Olvasd Tovább

A TV távirányító vásárlás pillanatok alatt lezajlik

Elegendő egy gombnyomás és máris jó műsorokat tudunk nézni. Ez ugyanakkor csak abban az esetben igaz, ha a televízió vezérlője kifogástalan állapotban van. Ellenkező esetben, kénytelenek vagyunk mindent manuális úton irányítani, esetleg a TV távirányító vásárlás mellett dönteni. Szerencsénkre, a gyártók tisztában voltak azzal a sajnálatos ténnyel, hogy amennyiben a készüléktől teljesen különálló kapcsolót alakítanak ki, akkor azzal előbb-utóbb történni fog valami.

Olvasd Tovább

Jó, ha kéznél van az akkumulátoros fúró

A profi szerszámok és munkagépek nagy fejlődésen mentek keresztül az elmúlt néhány évben, ami miatt ma már könnyedén el lehet végezni szinte bármilyen munkafolyamatot. Az akkumulátoros fúró feltalálása is óriási ötlet volt, amivel ma már nagyon sokan dolgoznak. Természetesen még ma is léteznek hagyományos szerszámok, amelyek szükségesek a munka elvégzésére, de néhány elektromos eszköz jelentős segítség lehet.

Egy akkumulátoros fúró nemcsak fúrásra alkalmas, hanem csavarozásra is. Ezzel a géppel könnyedén ki vagy be lehet hajtani a csavarokat és nem kell időt, energiát pazarolni a hagyományos módszerre. Természetesen a csavarhúzókra és a különféle szerszámokra mindig is szükség lesz, hiszen vannak olyan szerelések, amelyeket más eszközökkel nem lehet megcsinálni. Nemcsak a szerszámok és gépek mentek át fejlődésen, hanem a különféle alkatrészek is, ami miatt a munka még egyszerűbbé vált. Az akkumulátoros fúró olyan eszköz, amire szinte mindenkinek szüksége lehet.

Olvasd Tovább

Hajnövesztő sampon és kapszula

Az egészség nagymértékben közrejátszik a jó közérzethez. Ezért roppant nagy szereppel bír az egészséges haj és köröm is. Egy profi hajnövesztő készítmény segíthet abban, hogy elkerülje a szorongást és önbizalomhiányt, ami a hajvesztéssel vagy a túlságosan töredezett hajvégekkel, körmökkel jár.

Aki hasonló panaszoktól szenved, az bizonyára számos készítményt kipróbált már és egy kisebb vagyont költött ezekre a szerekre.

Olvasd Tovább

A nagyvárosban kellhet a galamb riasztó

Sokan szeretik a galambokat, hiszen ezek a madarak alapjában véve jól mutathatnak a köztereken. Az már azonban más tészta, ha elszaporodnak a tollas teremtmények, és zavarják az embereket.

Budapesten például sokfelé kellhet a galamb riasztó, hiszen a madarak felmennek a házak tetejére és az erkélyekre, ahová bizony gyakran odapiszkítanak. Az is nagyon zavaró lehet, ha az állatok a tollukat a lakások közelében vedlik le, illetve ha állandóan búgnak az ablakok mellett.

Olvasd Tovább